Suomi:
  • Suomi
  • fi
  • Tietosuojaseloste

    Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

     

    Rekisterin hallinnoija

    Alpo Pro Boats Oy
    Kirvestie 2
    26510 Rauma
    info()alpovene.fi

     

    Vastuuhenkilö ja rekisterin nimi

    Tomi Arvo
    +358 40 518 0072
    tomi.arvo()alpovene.fi

     

    Henkilötietojen käsittely

    Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on asiakkaan ja yrityksen välinen asiakassuhde, asiakkaan
    suostumus, asiakkaan antama toimeksianto tai muu asianmukainen yhteys.  Asiakassuhteen, asiakaspalvelun ja
    niihin liittyvän viestinnän ja markkinoinnin hoitaminen, toteuttaminen, kehittäminen ja seuranta.
    Asiakassuhteiden analysointi, ryhmittely ja raportointi sekä muut kokonaisasiakkuuden ja yrityksen liiketoiminnan
    kehittämiseen liittyvät tarkoitukset. Käsittelytehtäviä voidaan ulkoistaa ulkopuolisille palveluntarjoajille
    tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja sen asettamissa rajoissa.

     

    Sisältö

    Henkilön nimi, asema, yritys/organisaatio, yhteystiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite,
    osoite, www-sivustojen osoitteet, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista,
    laskutustiedot sekä muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

     

    Tietolähteet

    Rekisteröity itse ja rekisteröidyn asiakkuuteen, palveluiden käyttöön, viestintään sekä asiointiin liittyvät tapahtumat.
    Tunnistamis-, varmennus-, osoite-, päivitys-, luottotieto- tai muuta vastaavaa palvelua tarjoava osapuoli.
    Viranomaisen pitämistä rekistereistä lain sallimissa rajoissa (esim. http://ytj.fi ).
    Tietoja kerätään myös Google Analytics –analytiikkatyökalun avulla.

     

    Tietojen säilytysaika

    Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakkaan kanssa tehtävän
    sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai asiakaspalvelun kehittämiseksi.

     

    Tietojen luovutukset ja siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle

    Tietoja ei luovuteta muille tahoille. Osa yrityksen käyttämistä ulkopuolisista
    palvelun- tai ohjelmistontarjoajista saattavat säilyttää tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.
    Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.
    Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

     

    Evästeiden (cookies) käyttö

    Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle
    lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan
    usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan
    yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan
    sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.
    Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.
    Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla,
    useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu yleensä selaimen asetuksien kautta.
    On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme
    sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

     

    Suojaus ja periaatteet

    Tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti.
    Kun rekisteritietoja säilytetään digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.
    Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

     

    Tarkistus- ja korjausvaatimukset

    Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja
    vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä.
    Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää
    kirjallisesti Alpo Pro Boats Oy:lle.  Rekisterinpitäjä voi pyytää pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.
    Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

     

    Rekisteröidyn oikeudet

    Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä
    (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset
    oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa.
    Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti Alpo Pro Boats:lle.
    Rekisterinpitäjä voi pyytää pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.
    Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).